Luksuslakrids og højkvalitets hotdogs i jule-Tivoli

Lagt på hushave24.dk den 14-12-2016 af Thomas


Det er ikke kun søde pebernødder og skarp gløgg, der får mundvandet til at løbe, når Tivoli igen i år lukker dørene op for julesæsonen. Den Gamle Have bugner af boder med delikatesser som blandt andet håndlavet pasta og nykogte bolcher. Og så langer en af landets populæreste pølsemænd højkvalitets hotdogs over diskenIgen i år har Tivoli slået dørene op til julehygge for store og små. Indtil årsskiftet holder den gamle have åbent med velklingende juleparader og susende forlystelser.

Går man en tur langs de bugnende boder, skal man ikke være bange for at få for meget af brændte mandler, gløgg og æbleskiver. Jul i Tivoli går nemlig ud over de klassiske godter og byder på delikatesser til selv den mest kræsne gane. Blandt andet håndlavet pasta, luksuslakrids og hotdogs, der smager af mere end den klassiske pølsevogn.

Hotdogs rimer ikke på jul – eller hvad
Hotdogkompagniets pølseboder har de seneste år for alvor fået status hos danskerne. Især på grund af kvaliteten i pølserne, som den dedikerede og populære pølsemand Jørgen Thelin udvikler i tæt samarbejde med nøje udvalgte slagtere.

Og selv om ’både rå og ristede, og ekstra remoulade, tak’ måske ikke umiddelbart rimer på bjældeklang og skillemadinkedu, så viser erfaringen, at pølserne falder i rigtig god jord hos Tivoligæsterne. Det oplyser Jørgen Thelin:
- Man kan hurtigt få nok af søde sager, og her oplever flere af vores kunder, at en gedigen hotdog – eller bare en håndpølse – ligger rigtig godt i maven. Især fordi vores produkter er af så høj kvalitet, at det ikke bare er skrald, de fylder i munden.

Den klassiske ristede eller salsa på toppen
Tivoli-gæster med røde næser og kolde fingre bliver i boderne fristet af blandt andet den klassiske ristede - med det hele, selvfølgelig. Eller også kan man, hvis man er i det eventyrlystne hjørne, sætte tænderne i nogle af de mere utraditionelle varianter, der har været med til at gøre Jørgen Thelin så berømt:

- Er man rigtig gennemkold, så kan jeg varmt anbefale vores ’HOT-HOT-HOTDOG’, hvor man blandt andet kan smage vores berygtede hjemmelavede chilidressing, der holder hvad den lover. Er man til det milde, kan man få en ’Salsa-hotdog’, der med salsa-dressing, rå løg og agurketern sender dine smagsløg en tur i himlen, lover Jørgen Thelin.