Servicehuset åbner afdeling for Havearbejde og andre udendørs services på Sjælland!

Lagt på hushave24.dk den 21-05-2016 af Thomas


Her i sommerperioden glæder mange hus- og fritidsboligejere sig til at nyde haven. Men i længden er det måske knapt så sjovt at skulle slå græs, klippe hæk, beskære buske og alt det andet der skal gøres, før at vi kan slappe af og nyde udendørslivet.Steen Theill fra ServiceHuset, som står for rengøring i rigtig mange danske hjem, fik en dag en henvendelse fra en kunde: ”Det er en dejligt at glæde sig over et rent hjem, men nu er foråret kommet og der er meget der skal gøres i haven. Hvorfor har I ikke et tilbud om at gøre rent udendørs

Steen fandt hurtigt ud af, at denne kunde ikke var alene om at ønske sig mere fritid udendørs. Og da kunderne allerede var trygge ved at lade ServiceHuset komme i deres hjem, var næste skridt at finde en kvalificeret medarbejder til at forestå havearbejde og anden udendørs services.

Steen ville gerne have, at det skulle være mere end bare at slå græs og klippe hæk, selvom dette var de to væsentligste opgaver for at tilbyde haveservice.
Der skulle også være tilbud, som faldt i fin tråd med det ServiceHuset allerede tilbød, med gode råd og services til at holde huset nemmere rent.
Til haven og udendørsarealerne, ville Steen derfor også gerne kunne tilbyde kunderne trimning af hække, træer, tilgroede buske og stængler, så vedligeholdelse blev nemmere.

Med det mål, ansatte ServiceHuset en professionel havemand, anlægsgartner Axel Ryding, til at stå for havearbejde og de mange andre udfordringer som haven byder på.

Som eksempler nævner Axel Ryding, services/konsulent tjenester som f.eks.:
• Beskæring af træer og buske
• Etablering/restaurering af græsplæner
• Beplantning af hæk/blomsterbede
• Tegning af haveplaner
• m.m.

Axel bemærker også, at rigtig mange slet ikke udnytter deres have og udendørsarealer optimalt. Som regel fordi de ikke ved hvad og hvordan de skal gøre, og måske, fordi de synes det tager for meget tid.

Når vi bruger haven og dyrker ting, er der næppe noget der skærper sanserne mere end de farver og dufte som haven kan frembringe: roser, syrener, søde ærter, krydderurter etc. Det er nogle af de glæder som haven også giver og som endnu flere kunne få glæde af, og, tilføjer Axel Ryding, haven er en levende organisme. To haver er ikke ens og derfor er din have unik.

Men er det ikke dyrt at få service af en anlægsgartner
Til det siger Steen: Netop ved at bruge en anlægsgartner, sikres kunden et hurtigt overblik over havens muligheder. Med professionelle haveredskaber er vi, udover at være effektive og grundige, også hurtige. Dertil kommer, at vedligeholdelsen af udendørsarealerne også går ind under reglerne om skattefradrag, som reelt giver en mulig besparelse på yderligere 33 %, udover de i forvejen konkurrencedygtige priser.

Du kan læse mere om ServiceHusets nye afdeling på hjemmesiden og her kan kunderne også få et uforpligtende online tilbud for havearbejde og haveservice, slutter Steen.

Om ServiceHuset
ServiceHuset er en danskejet virksomhed, med opgaver indenfor rengøring i over 25 år. Selskabet leverer primært ydelser til private, og har været under en konstant udvikling.

I dag beskæftiger ServiceHuset ca. 80 assistenter og består af 7 afdelinger på Sjælland, Fyn og Midtjylland med afdeling i Århus og nu, i det meste af Trekantsområdet med afdeling i Fredericia. Foreløbig gældende for Sjælland, er åbnet en afdeling for hhv. Vinduespolering | vinduesvask og en afdeling for Havearbejde | Haveservice.